Временно затварят за движение ул. „Хан Крум“

44

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе“ от 24 ноември до 24 декември 2022 г. (вкл.) ул. „Хан Крум“ се затваря за движение на МПС на два етапа. На първи етап в участъка от кръстовището с ул. „проф. Асен Златаров“ до кръстовището с ул. „д-р Петър Берон“ и на втори етап в участъка от кръстовището с ул. „Петър Берон“ до кръстовището с ул. „Борисова“.

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт при затварянето на ул. „Хан Крум“ и на двата етапа ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото на бул. „Цар Освободител“ в посока ул. „Борисова“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“ до ул. „Константин Иречек“.

Движението на МПС по ул. „Симеон Велики“ става двупосочно в участъка от ул. „проф. Асен Златаров“ до ул. „д-р Петър Берон“.

Движението на автобусна линия №19 в посока „МЕТРО“ ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“, ул. „Константин Иречек“ и от там по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт – да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.