Временно се затваря за движение ул. „Стремление“ в кв. „Долапите“

263

От 05.05.2022 г. до 26.06.2022 г. се затваря за движение на МПС ул. „Стремление“ в кв. „Долапите“ в участъка от ул. „Несебър“ до преди пресичането на ЖП прелеза. Промяната се налага във връзка с работата на ВиК-Русе по реконструкцията и доизграждането на ВиК мрежи в кв. „Средна кула“ и кв. „Долапите“, изграждането на отвеждащ колектор и реконструкцията на прилежаща ВиК мрежа.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут от бул. „България“ по ул. „Басарбовска“, ул. „Йордан Йовков“ в кв. „Средна кула“, ул. „Индже войвода“, ул. „Димитър Талев“, ул. „Йордан Йовков“, ул. „Хан Кардам“ в кв. „Долапите“ до ул. „Стремление“ и съседните отворени за движение улици.

За този период автобусна линия №6 запазва досегашния си маршрут, но начална/крайна спирка в кв. „Долапите“ става „Обръщалото“ вместо „Триъгълника“.

Автобусна линия №15 възстановява движението по маршрута си до обръщалото в кв. „Долапите“ и в определените часове до стрелбището.

Умоляват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.