Временно се затваря част от ул. „Д-р Петър Берон“ за основен ремонт

96

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на гр. Русе, че във връзка с извършване на основни ремонти по уличната мрежа на града, считано от 23 ноември до приключване на ремонтните дейности, ул. „Д-р Петър Берон“ – в участъка от кръстовището с ул. „Хан Аспарух“ до кръстовището с ул. „Хан Крум“, се затваря за движение на МПС.

Движението на МПС да се осъществява по обходен маршрут от ул. „Борисова“ по ул. „Хан Аспарух“, ул. „проф. Асен Златаров“ към ул. „Хан Крум“ и по съседните отворени за движение улици.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Приканват се собствениците на МПС, паркирани в упоменатия участък, да преместят превозните си средства извън участъка с въведена временна организация, с цел избягване на принудително репатриране.

От 27 ноември /понеделник/ се възстановява маршрутът на автобусна линия №19 и обслужването на спирките: „Младежки дом“, „Странджата“, „СОУ Христо Ботев“ и ул. „Чайка-запад“ поради приключване на дейностите по основния ремонт на ул. „Хан Крум“.