Дунав стартира предварителната продажба на билетите за мача с Левски

83

От 31 октомври Дунав пусна всички билети за срещата от турнира за Купата на България срещу Левски (София). Мачът ще се играе на 22 ноември от 18:00 на Градския
стадион в Русе.

Два типа пропуски
Билетите ще се продават в две категории – стандартна с цена 10 лева за всички достъпни сектори и специална с цена 15 лева, като пропускът за нея ще важи за централния сектор на Градския стадион. По традиция, членовете на клуба и притежателите на абонаментни карти ще получат достъп без да заплащат допълнителна сума за вход на стадиона за този двубой.

Бързо и лесно онлайн, както и на две локации в града
Пропуските за мача се продават онлайн в платформата на клуба fan.fcdunav.bg изцяло в дигитален формат. Избралите да закупят билетите си по този лесен и бърз начин получават пропуска автоматично на своя e-mail адрес. Те също така имат и предимство за по-бързо влизане на стадиона, тъй като ще използват специалното приоритетно чекиране за притежателите на дигитални билети, абонаментни и членски карти. За целта е необходимо само да покажат билета си от своето мобилно устройство за сканиране на съответния QR код.

За почитателите на традиционния начин на закупуване на билети, са налични и две точки в
града – клубният фен магазин в зала „Дунав“ на ул. Околчица 6 с работно време от вторник до
петък от 16 до 20 часа, събота и неделя според графика със спортни събития в комплекс
„Дунав“. Налична е и точка за продажба в магазин за „Големи хора“ на ул. Ангел Кънчев (зад
Операта) всеки ден от 09 до 18 часа и в събота до 12 часа.