Креативен център Русе обявява конкурс за млади дигитални художници

215

Чрез най-новата си инициатива – ежеседмичен конкурс под мотото „Децата рисуват най-добре“, Креативен център Русе предоставя възможност на млади таланти да изразят своето творчество. Конкурсът стартира на 3 юни, като отличените деца ще спечелят два часа дигитално рисуване на графичен таблет.

Всеки понеделник на фейсбук страницата на Креативния център – https://www.facebook.com/CreativeRuse ще бъде публикувана различна креативна тема за рисуване. Всички желаещи на възраст от 6 до 16 години могат да участват, като изпращат своите рисунки на имейл адрес: kids.draw.best@gmail.com. Писмата трябва да бъдат придружени с кратко описание, две имена и телефонен номер. Рисунките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Центъра, като в края на всяка седмица ще бъдат избирани 7-те най-добри рисунки, които ще бъдат обявени за победители. Техните автори ще бъдат наградени с два часа дигитално рисуване на графичен таблет в Креативен център Русе. В него победителите ще имат възможност да дигитализират своите рисунки и да се насладят на творчески процес, подкрепен от ментори на Центъра.

Допълнителна информация, свързана с конкурса и дейността на Креативен център Русе, можете да намерите на телефон 0897 62 66 69 или на имейл адрес: kids.draw.best@gmail.com.