Община Русе актуализира специализирания сайт за икономически новини от региона

170

Обновен е специализираният сайт, който дава на гражданите и бизнеса актуална информация за икономическото развитие на Русе и региона. Целта е на едно място да бъдат събрани новини за растежа на действащи компании, нови инвеститори и полезни възможности за частния сектор. Обхванати са и други важни въпроси за развитието на Русе, и икономически новини, касаещи региона. Сайтът вече ще има и своя Фейсбук страница, благодарение на която икономическите новости ще достигат до по-голяма аудитория.

Invest in Ruse съдържа последните официални статистически данни за населението, пазара на труда, данъците и таксите, и други ключови показатели за стопанското развитие на Русе. Информацията е ценен ориентир за инвеститори и може да бъде открита в сайта, където гражданите ще намерят и последния обновeн инвестиционен профил.

Община Русе се обръща към местните компании да изпращат новини за развитието си, които ще бъдат публикувани на страницата. По този начин желаещите да се информират за икономическото развитие на града и региона ще могат да го направят от единен източник.

Новините могат да бъдат изпращани на служебния имейл на ресорния заместник – кмет z.stefanova@ruse-bg.eu.

Invest in Ruse можете да видите тук – https://investinruse.com/ .