Обявиха победителите в конкурса „Къде и с кого искам да бъда през свободното си време“

180

Станаха ясни победителите в литературния конкурс „Къде и с кого искам да бъда през свободното си време“. Той се организира от Превантивно-информационния център към Общинския съвет по наркотични вещества – Русе по повод на 26 юни – Международния ден за борба със злоупотребата на наркотични вещества и нелегалния им трафик.

В периода 1 май – 15 юни бяха получени 13 литературни творби. Те се оценяваха от жури с председател Деяна Ангелова – старши експерт в ПИЦ – Русе и членове Габриела Стефанова – председател на Съюза на журналистите в Русе, Мануела Симеонова – председател на Съюза на писателите в града, и Татяна Пасева – организатор събития в Регионалната библиотека „Любен Каравелов“.

След обстойно проучване и гласуване бяха определени по трима победители във възрастовите групи 5-8 клас и 9-12 клас. Освен грамота, те получиха и ваучери за магазини „Спорт депо“ на стойност 50, 75 и 100 лв. в зависимост от заетото място.

В най-малката възрастова група 1-4 клас бе раздадена и една поощрителна награда, а всички останали участници получават грамоти и тениски.

Награждаването ще се състои на 25 юни от 14 ч. в сградата на ПИЦ – Русе на ул. „Плиска“ 78, блок „Мадара“.

Екипът на ПИЦ – Русе ще се свърже с родителите на участниците за уточняване на подробностите по награждаването.