Работнически спортен фестивал ще се проведе през май в Русе

107

Общинската фондация „Русе – град на свободния дух” и Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе организират Работнически спортен фестивал Русе 2023, който ще се проведе на 28 май в спортен комплекс „Ялта“. В него могат да се включат служители на търговски дружества, общински предприятия и други организации.

Фестивалът ще включва следните видове спорт:

    – мини футбол – мъже

    – плажен волейбол – мъже и жени

    – тенис на маса – мъже и жени

    – теглене на въже – смесени отбори

    – щафетна игра – смесени отбори.

Всички организации могат да участват в състезанието с неограничен брой отбори и състезатели, съставени само от служители на съответното ведомство, като те трябва да са над 18-годишна възраст.

Нямат право на участие състезателите, включени в националните отбори, както и тези, картотекирани и играещи в “А”, “Б” и ”В” групи, редовни студенти и ученици.

За класиралите се отбори във всеки вид спорт, освен купи и медали, са предвидени и атрактивни предметни награди под формата на ваучери. Всяка фирма има право да участва с неограничен брой отбори във всеки вид спорт, но точки за комплексното класиране носи само класиралият се на най-предно място отбор. Предвидена е и купа за фирмата с най-много участници във фестивала.

Участието е безплатно, а заявки за включване се подават на е-mail адрес: rusefreespiritcity@gmail.com в срок до 18 май.

Подробности за Работнически спортен фестивал Русе 2023 можете да намерите на фейсбук страницата на Фондация „Русе – град на свободния дух“ и в регламента тук.